Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/unplukkedyoga.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Yoga - unPlukked Yoga
  • Yoga

Yoga brengt je in balans & Yoga is voor iedereen!

Yoga geeft meer ruimte in je lichaam, de stijfheid in je lichaam wordt minder, je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Daarnaast heeft het een meditatief en rustgevend effect.

Yoga betekent verbinding. Tijdens de lessen maken we verbinding tussen lichaam, ademhaling en de gedachtengang. Dit brengt je in balans en geeft je een heerlijke ‘after yoga glow’.

In de lessen hoef je niet te presteren. Dat wil zeggen dat je op je eigen niveau aan de lessen mee kan doen. Yoga is voor iedereen.

Vinyasa Flow Yoga

Een dynamische les met een uitdagende flow door middel van het koppelen van de ademhaling aan beweging.  De les sluiten we af met een fijne eindontspanning, savasana. Elke les is uniek en wordt op creatieve wijze samengesteld, waarbij er verschillende soorten houdingen aan bod komen. Maakt het lichaam los, bouwt spierkracht op en brengt het hoofd tot rust. De lessen zijn geschikt voor iedereen, beginner of doorgewinterde yogi, iedereen is welkom.

Vinyasa Basic Flow Yoga

Een les waar het tempo wat rustiger is dan bij een Vinyasa Flow les. Er wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van yoga. De ademhaling, techniek van houdingen, en de vloeiende overgang tussen de houdingen staan centraal. Inspanning waarna ontspanning volgt!

Yin Yoga

Yin Yoga is een zachte en toch uitdagende yogastijl waarbij je langere tijd (3 – 5 minuten) in een houding blijft en je spieren zoveel mogelijk ontspannen blijven. Dit stimuleert de beweeglijkheid in het bindweefsel, de gewrichten, pezen, banden en de doorstroming van meridianen en organen. Doordat je de Yin houdingen langer vasthoudt, krijg je de tijd om naar binnen te keren en te observeren wat er van binnen gebeurt. Waar we in het dagelijks leven juist meer yang georiënteerd bezig zijn, herstellen we door yin yoga de natuurlijke balans in het lichaam.

Yin Yang Yoga

In Yin Yang Yoga combineren we het beste van beide werelden in een uitgebalanceerde les: dynamisch & verstillend, verwarmend & ontspannend. In deze les worden Yin en Yang elementen gecombineerd. Sommige lessen beginnen langzaam en bouwen daarna verder op; andere beginnen dynamisch en eindigen stil.

Yoga & Small group fitness

In samenwerking met Gymert Physical Performance bieden we een combinatie aan tussen het volgen van yoga lessen en small group fitness.

Proefles volgen? Of heb je vragen?

Wil je yoga eens proberen, meld je dan hier aan voor een proefles. Voor het uitgebreide aanbod van lessen en abonnementen verwijs ik je naar onze tarieven.

Daarnaast is het mogelijk om privélessen en kinderyoga lessen te boeken. Ook is er de mogelijkheid voor lessen voor groepen. Zoals een personeelsuitje, familiedag, of vriendendag. Deze lessen kunnen op locatie of in de studio gegeven worden.