Team unPlukked Yoga

Willeke Pluk

Willeke is de eigenaresse van unPlukked Yoga. Sinds 1 maart 2018 runt ze met veel passie en liefde haar yoga studio in Mill. Waar het begon met een onschuldige yoga les eens per week, groeide het uit tot een ware yogadroom.

Tijdens haar middelbare schoolperiode maakte Willeke kennis met yoga als middel tegen faalangst. Jaren later tijdens haar Bachelor studie in Amsterdam, had ze behoefte aan meer rust, bewustwording en pakte ze de draad weer op. Na een aantal jaren als Duurzaam Product Ontwerper gewerkt te hebben, besloot ze meer met yoga te willen gaan doen. De ‘after yoga glow’ van rust, kalmte en het ‘de hele wereld aankunnen’, is wat Willeke iedereen wil laten voelen. Ze heeft het roer omgegooid en begon aan een eerste opleiding tot yogadocent.

Als je doet wat goed voelt, kan alles heerlijk vanzelf gaan. Al snel gaf Willeke les in Nijmegen, Mill en Molenhoek. Lesgeven voelt alsof zij hiervoor is gemaakt. Nog maar een half jaar na haar eerste docentenopleiding, nog voordat ze het had durven dromen, kwam een eigen yoga studio runnen op haar pad. Zonder lang na te denken was haar antwoord volmondig ja!

‘Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.’ Willeke heeft zichzelf leren kennen door yoga en wil yoga voor iedereen toegankelijk te maken.

Inmiddels verschillende yogadocenten opleidingen in binnen- en buitenland verder, is Willeke gediplomeerd Vinyasa, Yin, Restorative en Aerial yogadocente. Ze volgt regelmatig opleidingen, workshops en trainingen om te blijven leren en vernieuwen.

Cindy Gerrits

Onder de indruk van wat bewustwording voor je lichaam en geest kan betekenen, heeft Cindy na jaren zelf yoga beoefend te hebben van haar passie uiteindelijk ook haar werk kunnen maken.  Door haar eigen ervaring hoe het leven zijn tol kan eisen als je niet goed voor jezelf zorgt in deze drukke maatschappij heeft ze ontdekt wat yoga voor je kan betekenen. Door met regelmaat yoga te beoefenen ervaarde zij onder andere meer Rust, Balans, Helderheid , Kalmte , gevoel van Vrijheid en Kracht. En dat wilde zij natuurlijk heel graag delen. De afgelopen jaren heeft Cindy uit nieuwsgierigheid veel verschillende Docent trainingen en Masterclasses gevolgd van nationale en internationale yogadocenten in binnen en buitenland en is zij inmiddels een gediplomeerd Hatha – Vinyasa – Yin en Zwangerschaps Yogadocente. Met passie blijft ze zichzelf graag ontwikkelen en laat ze zich regelmatig weer opnieuw inspireren. Een gezonde ademhaling , goede en veilige houdingen en een gebalanceerde energy flow zijn vaste onderdelen van haar lessen. Op een zorgzame en intuïtieve manier helpt Cindy jou graag jezelf uit te dagen om weer goed in contact te komen met jou lichaam. Haar wens is dat iedereen verfrist, energievol maar vooral ontspannen de yoga studio weer kan verlaten.

Love Life , do Yoga ….. is dan ook haar motto.

Leonie Mannhardt

Lang voordat ik begon met Yoga was de verbinding van lichaam en geest al een onderwerp wat mij wist te boeien. Gedurende mijn kindertijd heb ik lang geturnd. Hierbij stond het trainen van mijn lichaam op de voorgrond, wat helaas, abrupt eindigde door een knieblessure. Vervolgens ben ik me tijdens mijn studie en later tijdens mijn werk als psycholoog gaan verdiepen in de verbinding tussen psyche en het lichaam.

Door mijn blessure moest ik op zoek naar een nieuwe hobby, wat me uiteindelijk bij yoga heeft gebracht. Vooral de actieve vormen spraken mij aan, omdat dit meer aansloot bij mijn actieve verleden. De uitdaging lag echter in Yin Yoga, wat na een moeizame en leerzame periode, mijn leven enorm heeft weten te verrijken. Stil zijn, ontspannen, naar binnen keren en lief zijn voor jezelf – dit is voor veel mensen moeilijker dan het lijkt. Hiermee oefenen heeft gemaakt dat ik meer balans in mijn leven heb gekregen en weet te behouden.

Wat Yin Yoga mij heeft gebracht wil ik in mijn lessen graag doorgeven aan anderen. Voor mij een unieke mogelijkheid om lichaam en geest te verbinden en mijn passie voor Yoga samen te brengen met mijn achtergrond als psycholoog. 

Ellen Straatman

Ellen volgt al jaren trouw les bij ons en heeft in juli 2020 haar opleiding tot Yin Yoga docente afgerond. Wij zijn ontzettend trots dat Ellen deze stap heeft gezet. Ze doet het geweldig goed, onze eigen Yogini Ellen!

Yvonne Loorij

Yvonne ging pas op 45-jarige leeftijd serieus met yoga aan de slag, toen zij na een periode van blessures een rustige manier zocht (en vond!) om conditie en spierkracht om weer op te bouwen. Maar dat niet alleen! Naast de fysieke voordelen, ervaarde ze door yoga ook meer mentale veerkracht, creativiteit, stressbestendigheid en algehele tevredenheid. En dat fijne gevoel deelt zij nu, 6 jaar later, graag met zoveel mogelijk mensen. De teacher trainingen van Sadie Nardini (Vinyasa Yoga) en Tara Stiles’ (Strala Yoga) gaven de extra verdieping om naast haar normale baan part-time te gaan lesgeven in haar woonomgeving. En nu dus bij unPlukked Yoga!

Marga Föllings

Hallo, mijn naam is Marga Föllings. Ik woon in Beugen, ben getrouwd en heb 3
volwassen kinderen.
Ik ben afgestudeerd aan de dansacademie en heb daarna 20 jaar lesgegeven in
klassiek-, modern- en jazzballet.
Omdat ik na 20 jaar graag overdag wou werken heb ik mijn Pabo diploma
gehaald en sta ik nu alweer bijna 20 jaar voor de klas.
Dit doe ik op een Jenaplanschool in Boxmeer waar ik ook als vakleerkracht
dans werkzaam ben. Een fantastische combinatie!
Omdat ik graag met beweging bezig ben en daarnaast meer verdieping zocht,
ben ik een cursus Vinyasa Yoga Teacher gaan volgen.
De verbinding van beweging met ademhaling en daarnaast de meditatie en
ontspanning brengen rust en balans in mijn leven.
Dat wil ik graag overbrengen aan anderen. 
Ik ben erg enthousiast en heb veel zin om bij Unplukked Yoga les te gaan
geven. 
Ik ga naast een Vinyasales op maandag ook maandelijks kinderyoga geven. Nu
al zin in!