Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/unplukkedyoga.nl/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Kinderyoga - unPlukked Yoga

Trek je bloten voeten aan en kom op je yogamat staan!

 Kindyoga

4-7 jaar & 8-12 jaar

In onze westerse maatschappij ligt de nadruk op het leren en denken.

Vanaf zeer jonge leeftijd krijgen kinderen al te maken met hoge verwachtingen en prestatiedrang. Drukte, stress, prikkels, keuzes. Daarom biedt Unplukked Yoga binnenkort workshops Kindyoga aan.

Yoga is een mooie tegenhanger waarbij je met je lichaam, je gevoel en je creativiteit bezig bent. Het gaat erom dat kinderen zich durven te laten gaan en een positief zelfbeeld ontwikkelen.

Kindyogales is veelzijdig en sluit aan bij de leefwereld van de kinderen. Het is absoluut niet alleen stilzitten op het matje, het bestaat uit verschillende onderdelen zoals yogahoudingen, creatief spel, muziek, massage op kleding, liedjes, bewegen, mindfulness, zintuig spelletjes, ontspanningsoefeningen en meditatief tekenen.

Tijdens deze workshops leren de kinderen spelenderwijs om goed naar hun lichaam te luisteren, dat ze zichzelf mogen ontdekken en zijn, waarbij ze leren omgaan met zichzelf en de wereld om zich heen. Respectvol leren omgaan met anderen en samenwerken, en bovenal bewegen met plezier.

Door yoga is je kind niet alleen aan het bewegen maar ontwikkelen ze ook:

Creativiteit en zelfexpressie

Zelfvertrouwen en balans

Kalmte en emotionele stabiliteit

Flexibiliteit en kracht

Mentale gezondheid, positieve instelling en welzijn

Het aanleren van geweldloosheid en samenwerking

Concentratie, discipline en verbeterde leerprestaties

Eerbied voor het leven

Een harmonieus lichaam

Wat er zoal in een Kindyogales aanbod komt: yogahoudingen uit het dierenrijk, (bewegings)spel, meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, massage en tekenen. Dit alles gebeurt op een speelse en non-competitieve manier, want plezier staat centraal.

KinderYoga 

Seizoen 2020/2021 

Het KinderYoga seizoen is van start & er zijn nog een paar plekjes vrij! Elke maand is er kinderyoga vanaf 29 november t/m 30 mei! Doe elke maand mee, kom een proefles volgen of misschien kom je gewoon af en toe een keer meedoen. Het kan allemaal.

Zondag
29 november – 17 januari – 28 februari – 28 maart – 18 april – 30 mei

Leeftijd & Tijden
4 t/m 7 jaar 11.15-12.00 uur
8 t/m 12 jaar 12.15-13.00 uur

Aanmelden
Aanmelden kan via mail, app of een belletje:
willeke@unplukkedyoga.nl of +31 (0) 6 48644130

Tarieven:

  • Proefles €7,50-
  • Losse les € 9,50,- 
  • Hele seizoen (6 lessen) € 48,-

Aanmelden voor een proefles, losse les of het hele seizoen?

Mail willeke@unplukkedyoga.nl of meld je direct aan via ons online reserveringssysteem momoyoga

Bij de KinderYoga is het niet de bedoeling dat ouders erbij blijven. Een ideaal moment om boodschappen te doen of een wandeling te maken.